Bærekraft

Plast er et av vår tids største utfordringer.

Vi kaster i gjennomsnittet 540 000 tonn med plast hvert år i Norge, i snitt 101 kilo per nordmann.

Emballasje utgjør ca. 40 % av alt plastavfall i Norge.

Kun 1/4 (132 000 tonn) av det totale plastforbruket i Norge blir gjenvunnet til nye materialer, noe som er årsaken til at plast har blitt en av vår tids største utfordring.

Jacobs Emballasje startet med hensikt å redusere plastforbruket innen emballasje, avskaffe bæreposer av plast, og gjøre det lettere for varehandelen å velge bærekraftig emballasje. Vi fokuserer på bærekrafts mål 14 og 15. Ved å tilrettelegge for at varehandelen har tilgang til bærekraftig emballasje av papir til enhver tid, gjør vi det enklere å velge bort plastposer, og emballasje av plast i varehandelen i Norge.

Vår misjon: Å gjøre bærekraftig emballasje lett tilgjengelig for alle, til enhver tid.

I Jacobs Emballasje er vi også opptatt av mennesker og samfunnet. Alt vi leverer produseres under anstendig forhold. Vi følger nøye med våre samarbeidspartnere, og setter høye standard til produksjonsstedene, slik at våre samarbeidspartnere også har samme mål som oss.

Vi tilbyr personlig assistens til alle våre kunder gjennom hele innkjøpsprosessen, slik at du får en mer miljøsmart emballasje. På den måten jobber vi aktivt for mindre ressursbruk, ansvarlig produksjon og bærekraftig emballasje.