Velkomen Til Jacobsemballasje

VELKOMEN TIL JACOBSEMBALLASJE​

Jacob Telet startet Jacobs emballasje i 2021 med hensikt å redusere plastforbruket innen emballasje, og å avskaffe bæreposer av plast i varehandelen i Norge.

Emballasje er en naturlig del av din virksomhets markedsføring og merkevarebygging. Høy kvalitet på bæreposen gir tillit til dine kunder, det underbygger din bedrifts omdømme, og ikke minst dine varers kvalitet.

Vi følger nøye med på det europeiske og asiatiske markedet for å tilby et riktig og eksklusivt innpakning. Ved å kontinuerlig følge med på moteimpulsene fra bransjen, opparbeider vi oss kunnskap og erfaring, for å være din konkurransedyktige norske leverandør av profilerende emballasje.

Vi utvikler emballasjeløsninger for butikker og nettbutikker basert på europeiske designtradisjon med bærekraft, kvalitet og eksklusivitet som grunnlag.

Vi mener emballasje er et viktig markedsføringsverktøy, og vi er opptatt av å utvikle, designe, og produsere emballasje som er spesielt tilpasset din bedrift.

Lager og logistikk er en av de største utfordringene til mange virksomheter, når det gjelder emballasje. Derfor har vi utviklet et skreddersydd lager og logistikk løsning for alle våre kunder, slik at kundene våre kan overlate logistikkansvaret over til oss i Jacobs Emballasje.

Vi stiller med disposisjon av lagerhotell for våre kunder. Lagerlokalene våre er oppvarmet og betjent. Her lagrer vi varer for våre kunder som kjøper inn høyt volum, og som ønsker lagring og partidistribusjon. Dette gjør det enklere for kunden å minimere lagringskostnadene og spare administrative ressurser.